Kurser och utbildningar
Buutti Game Dev Academy Game Dev Academyssa opit pelinkehityksen C#:n ja Unityn avulla. Koulutuksen jälkeen voit tehdä trainee-tason töitä. Haluatko uran pelialalla? Onko unelmatyöpaikkasi suuressa kansaivälisessä peliyhtiössä tai haluatko luoda mahtavia pelejä pienellä tiimillä? Molemmat ovat upeita uravalintoja, mutta miten niihin pääsee? Buutin peliohjelmointikoulutus antaa sinulle oikeat taidot ja tiedot tavoitteeseesi pääsemiseen.

Buutti Game Dev Academy on Pohjanmaan TE-toimiston ja Buutti Oy:n ohjelmointikoulutus, jossa opit pelikehittäjäksi. Saat perustaidot niin C#-ohjelmoinnissa, Unityssa kuin kenttäsuunnittelussakin. Koulutuksen aikana opitaan ohjelmoinnin Scrum-ryhmätyön käytänteet, joita soveltaen toteutetaan ja julkaistaan peli. Buutin koulutuksessa saat aina runsaasti henkilökohtaista ohjausta.

Valmennus sopii sinulle, jos haluat työllistyä pelikehittäjäksi. Innostuneisuutta voi osoittaa esimerkiksi oman harrastuneisuuden, koulutuksen tai työelämän kautta. Tässä koulutuksessa huomioidaan erityisesti omat peliprojektit ja muu peleihin liittyvä harrastus.

Koulutuksen jälkeen sinulla on hyvät eväät hakea jatko-opintoihin IT-alalle tai työskennellä trainee-tason pelikehittäjänä useissa alan organisaatiossa. Tuleva työnimikkeesi voi olla esimerkiksi peliohjelmoija, pelikehittäjä, C#-ohjelmoija, pelisuunnittelija, game developer tai Unity developer.

MISSÄ?
Koulutus toteutetaan koronatilanteen salliessa lähiopetuksena Vaasassa. Tarkempi sijainti ilmoitetaan myöhemmin.

MIKÄ ON UNITY?
Unity on maailmanlaajuisesti suosittu pelinkehityksen työkalu ja pelimoottori. Sen hallittuasi voit osallistua kaikkeen yhden hengen peliprojekteista valtaviin suuryritysten peleihin. Unityn hallinta antaa eväät myös muiden pelinrakennustyökalujen hallintaan. Unitylla kehitettyjä pelejä ovat esimerkiksi: My Summer Car, Hollow Knight, Cities Skylines, Fall Guys ja Genshin Impact.

PÄÄSEEKÖ KOULUTUKSEN AVULLA TÖIHIN?
Osaavista ohjelmoijista on huutava pula. Myös peliyritykset etsivät joukkoonsa jatkuvasti uusia tekijöitä, ja C# sekä Unity-taidot ovat arvostettua osaamista. Pelinkehityksen lisäksi Game Dev Academyn antamalla C#- ja ohjelmointiosaamisella voi työllistyä myös muihin ohjelmointitehtäviin. Näiden taitojen hallitsijalla on hyvät valmiudet trainee-tason tehtäviin. Jokaiselle koulutukseen osallistujalle luodaan lopuksi yksilölliset jatkosuunnitelmat, joissa voi olla mukana monenlaisia vaihtoehtoja, kuten jatko-opintoja, omien pelien kehitystä tai työnhakua alalta. Suunnitelman lopullinen sisältö riippuu osallistujan lähtötasosta, oppimisen tavoista ja uratoiveista.

KEITÄ KOULUTTAJAT OVAT?
Game Dev Academyn pääkouluttajan toimii Perttu Tuovinen. Hän on ohjelmistokehittäjä ja kouluttaja, joka on vetänyt useita Buutin ohjelmointikoulutuksia vuodesta 2019 lähtien. Vapaa-ajallaan Perttu suunnittelee ja koodailee itsekin pelejä, joista uusin julkaistaan Steamissa.

MITEN BUUTILLA OPITAAN?
Koulutuksemme ovat yhdistelmä tarkkaan valittuja teoriaopintoja, käytännön harjoituksia ja henkilökohtaista ohjausta. Teorialuennoilla opitaan asioiden laajempi yhteys ja luodaan pohja käytännön osaamiselle. Opit laitetaan käyttöön tiimeissä tehtävissä harjoituksissa, joissa saat arvokasta kokemusta asioiden toteuttamisesta. Edistymistä seurataan ja ongelmia ratkotaan viikottaisissa henkilökohtaisissa keskusteluissa pääkouluttajan kanssa. Et joudu missään vaiheessa pähkäilemään asioita yksin, vaan tuki on aina saatavilla.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ
Buutti Game Dev Academy on ohjelmointipainotteinen pelikoulutus. Asioita katsotaan C#-ohjelmoinnin näkökulmasta, joten käteesi jää arvostettua ja monipuolisesti hyödynnettävää osaamista. Varsinaisista pelityökaluista tutuksi tulee Unity, josta opitaan sekä 2D- että 3D-pelien kehitys. Unityn ja C#:n osaaminen antaa vahvan pohjan oppia muitakin pelinrakennuksen työkaluja ja ympäristöjä, joten koulutuksen antama taito on sovellettavissa useissa eri alan yrityksissä ja jatkokoulutuksessa.

Koulutukseen sisältyy myös useita pelialan ammattilaisten vierailuja. Saat kuulla suomalaisista peliprojekteista ja uratarinoista alalla.

KOULUTUKSEN OHJELMA
Osa 1: perusteet
- Luentoja ja ohjelmointiharjoituksia
- Unityn perusteet
- C#:n perusteet
Osa 2: projektityöskentely
- Vähemmän luentoja, enemmän käytännön harjoituksia
- Syvemmälle C#:iin ja Unityyn
- Pelisuunnittelu ja muut työkalut
- Pelin luominen ryhmätyönä
Osa 3: tiimityöskentely
- Ei luentoja, pelkästään tiimiprojektin tekemistä
- Scrum-tiimityö
- Pelin saaminen valmiiksi ja julkaisu

SOPIIKO BUUTTI GAME DEV ACADEMY SINULLE?
Pelialalla tarvitaan monenlaisia osaajia. Jos tunnistat itsesi jostain näistä, kannattaa hakea mukaan koulutukseen:

- Olet kiinnostunut ongelmanratkaisusta: ratkot huviksesi Sudokuja, Picrosseja tai Wordleja.
- Tykkäät jäsennellä ajatuksiasi: keräät musiikkia soittolistoihin, laputat maustepurkkisi ja erittelet matkatavarasi Excel-taulukkoon.
- Pelaat videopelejä – oli ne sitten tietokone-, konsoli- tai mobiilipelejä – ja olet kiinnostunut kurkkaamaan, mitä niiden pinnan alla tapahtuu.
- Tykkäät luovasta tekemisestä, kuten piirtämisestä, kirjoittamisesta, rakentelusta, neulomisesta, koodaamisesta, kokkailusta tai musisoimisesta.

Koulutukseen valitaan alle kaiken ikäisiä TE-toimiston asiakkaita, joilla on kiinnostusta pelialaan joko aiempien opintojen tai harrastuneisuuden kautta. Kokemuksen piiriin lasketaan kaikenlainen ohjelmointiin liittyvä puuhastelu, joten muista mainita niistä hakemuksessasi. Tässä esimerkkejä:

- Työkokemus ja -kokeilut pelialalta, kuten TET-harjoittelut, työssäoppimiset, oppisopimuskoulutukset ja kesätyöt.
- Koulutustaustan piiriin lasketaan opinnot ammattikoulussa (datanomi), ammattikorkeakoulussa (esim. IT-tradenomi) ja yliopistossa (esim. tietotekniikan diplomi-insinööri). Kerro myös avoimen yliopiston opinnoista, työvoimakoulutuksista tai muista kursseista.
- Harrastuneisuudella tarkoitetaan todennettavaa kiinnostusta pelejä ja pelinkehitystä kohtaan. Tätä voivat olla projektit GitHubissa, itse tehdyt pelit ja sovellukset tai osallistuminen kerhoihin, kilpailuihin ja workshoppeihin. Myös aktiivinen peliharrastus tai e-urheilu on hyvää pohjaa koulutukseen osallistumiselle.


TIIVISTELMÄ
- Ohjelmointikoulutus, jossa opit C#:n, Unityn ja pelinkehityksen taidot
- Kesto: 12 viikkoa
- Haku koulutukseen on auki 24.3.2022
- Koulutuksen ajankohta: 4.4.-30.6.
- Mukaan valitaan 15 sopivinta hakijaa

HAKEMINEN
Hakemisessa on kaksi vaihetta:

1) Hakemus TE-toimiston järjestelmässä
Hakeaksesi koulutukseen sinun on täytettävä hakemus TE-palveluiden Oma asiointi -verkkopalvelussa.

Koulutuksen koodi on 704997

2) Hakemus Buutti Educationille
https://buuttiedu.com/tyonhakijalle/buutti-game-dev-academy/

LISÄTIETOA

Susanna Juusola

etunimi.sukunimi@buutti.com +358 45 783 22786
Närmaste tidpunkt:
Onsdag 29.6.2022 kl. 9:00 - 16:00
Övriga tidpunkter:
Evenemangets hemsida:
https://buuttiedu.com/tyonhakijalle/buutti-game-dev-academy/
Prisinformation:
Avgiftsfritt evenemang
Arrangör:
Buutti
Teknologiantie 2B6
90590 Oulu
Webbplats: http://buutti.com
Plats för evenemanget:
Finland
Kurser och utbildningar
Buutti Game Dev Academy Game Dev Academyssa opit pelinkehityksen C#:n ja Unityn avulla. Koulutuksen jälkeen voit tehdä trainee-tason töitä. Haluatko uran pelialalla? Onko unelmatyöpaikkasi suuressa kansaivälisessä peliyhtiössä tai haluatko luoda mahtavia pelejä pienellä tiimillä? Molemmat ovat upeita uravalintoja, mutta miten niihin pääsee? Buutin peliohjelmointikoulutus antaa sinulle oikeat taidot ja tiedot tavoitteeseesi pääsemiseen. Buutti Game Dev Academy on Pohjanmaan TE-toimiston ja Buutti Oy:n ohjelmointikoulutus, jossa opit pelikehittäjäksi. Saat perustaidot niin C#-ohjelmoinnissa, Unityssa kuin kenttäsuunnittelussakin. Koulutuksen aikana opitaan ohjelmoinnin Scrum-ryhmätyön käytänteet, joita soveltaen toteutetaan ja julkaistaan peli. Buutin koulutuksessa saat aina runsaasti henkilökohtaista ohjausta. Valmennus sopii sinulle, jos haluat työllistyä pelikehittäjäksi. Innostuneisuutta voi osoittaa esimerkiksi oman harrastuneisuuden, koulutuksen tai työelämän kautta. Tässä koulutuksessa huomioidaan erityisesti omat peliprojektit ja muu peleihin liittyvä harrastus. Koulutuksen jälkeen sinulla on hyvät eväät hakea jatko-opintoihin IT-alalle tai työskennellä trainee-tason pelikehittäjänä useissa alan organisaatiossa. Tuleva työnimikkeesi voi olla esimerkiksi peliohjelmoija, pelikehittäjä, C#-ohjelmoija, pelisuunnittelija, game developer tai Unity developer. MISSÄ? Koulutus toteutetaan koronatilanteen salliessa lähiopetuksena Vaasassa. Tarkempi sijainti ilmoitetaan myöhemmin. MIKÄ ON UNITY? Unity on maailmanlaajuisesti suosittu pelinkehityksen työkalu ja pelimoottori. Sen hallittuasi voit osallistua kaikkeen yhden hengen peliprojekteista valtaviin suuryritysten peleihin. Unityn hallinta antaa eväät myös muiden pelinrakennustyökalujen hallintaan. Unitylla kehitettyjä pelejä ovat esimerkiksi: My Summer Car, Hollow Knight, Cities Skylines, Fall Guys ja Genshin Impact. PÄÄSEEKÖ KOULUTUKSEN AVULLA TÖIHIN? Osaavista ohjelmoijista on huutava pula. Myös peliyritykset etsivät joukkoonsa jatkuvasti uusia tekijöitä, ja C# sekä Unity-taidot ovat arvostettua osaamista. Pelinkehityksen lisäksi Game Dev Academyn antamalla C#- ja ohjelmointiosaamisella voi työllistyä myös muihin ohjelmointitehtäviin. Näiden taitojen hallitsijalla on hyvät valmiudet trainee-tason tehtäviin. Jokaiselle koulutukseen osallistujalle luodaan lopuksi yksilölliset jatkosuunnitelmat, joissa voi olla mukana monenlaisia vaihtoehtoja, kuten jatko-opintoja, omien pelien kehitystä tai työnhakua alalta. Suunnitelman lopullinen sisältö riippuu osallistujan lähtötasosta, oppimisen tavoista ja uratoiveista. KEITÄ KOULUTTAJAT OVAT? Game Dev Academyn pääkouluttajan toimii Perttu Tuovinen. Hän on ohjelmistokehittäjä ja kouluttaja, joka on vetänyt useita Buutin ohjelmointikoulutuksia vuodesta 2019 lähtien. Vapaa-ajallaan Perttu suunnittelee ja koodailee itsekin pelejä, joista uusin julkaistaan Steamissa. MITEN BUUTILLA OPITAAN? Koulutuksemme ovat yhdistelmä tarkkaan valittuja teoriaopintoja, käytännön harjoituksia ja henkilökohtaista ohjausta. Teorialuennoilla opitaan asioiden laajempi yhteys ja luodaan pohja käytännön osaamiselle. Opit laitetaan käyttöön tiimeissä tehtävissä harjoituksissa, joissa saat arvokasta kokemusta asioiden toteuttamisesta. Edistymistä seurataan ja ongelmia ratkotaan viikottaisissa henkilökohtaisissa keskusteluissa pääkouluttajan kanssa. Et joudu missään vaiheessa pähkäilemään asioita yksin, vaan tuki on aina saatavilla. KOULUTUKSEN SISÄLTÖ Buutti Game Dev Academy on ohjelmointipainotteinen pelikoulutus. Asioita katsotaan C#-ohjelmoinnin näkökulmasta, joten käteesi jää arvostettua ja monipuolisesti hyödynnettävää osaamista. Varsinaisista pelityökaluista tutuksi tulee Unity, josta opitaan sekä 2D- että 3D-pelien kehitys. Unityn ja C#:n osaaminen antaa vahvan pohjan oppia muitakin pelinrakennuksen työkaluja ja ympäristöjä, joten koulutuksen antama taito on sovellettavissa useissa eri alan yrityksissä ja jatkokoulutuksessa. Koulutukseen sisältyy myös useita pelialan ammattilaisten vierailuja. Saat kuulla suomalaisista peliprojekteista ja uratarinoista alalla. KOULUTUKSEN OHJELMA Osa 1: perusteet - Luentoja ja ohjelmointiharjoituksia - Unityn perusteet - C#:n perusteet Osa 2: projektityöskentely - Vähemmän luentoja, enemmän käytännön harjoituksia - Syvemmälle C#:iin ja Unityyn - Pelisuunnittelu ja muut työkalut - Pelin luominen ryhmätyönä Osa 3: tiimityöskentely - Ei luentoja, pelkästään tiimiprojektin tekemistä - Scrum-tiimityö - Pelin saaminen valmiiksi ja julkaisu SOPIIKO BUUTTI GAME DEV ACADEMY SINULLE? Pelialalla tarvitaan monenlaisia osaajia. Jos tunnistat itsesi jostain näistä, kannattaa hakea mukaan koulutukseen: - Olet kiinnostunut ongelmanratkaisusta: ratkot huviksesi Sudokuja, Picrosseja tai Wordleja. - Tykkäät jäsennellä ajatuksiasi: keräät musiikkia soittolistoihin, laputat maustepurkkisi ja erittelet matkatavarasi Excel-taulukkoon. - Pelaat videopelejä – oli ne sitten tietokone-, konsoli- tai mobiilipelejä – ja olet kiinnostunut kurkkaamaan, mitä niiden pinnan alla tapahtuu. - Tykkäät luovasta tekemisestä, kuten piirtämisestä, kirjoittamisesta, rakentelusta, neulomisesta, koodaamisesta, kokkailusta tai musisoimisesta. Koulutukseen valitaan alle kaiken ikäisiä TE-toimiston asiakkaita, joilla on kiinnostusta pelialaan joko aiempien opintojen tai harrastuneisuuden kautta. Kokemuksen piiriin lasketaan kaikenlainen ohjelmointiin liittyvä puuhastelu, joten muista mainita niistä hakemuksessasi. Tässä esimerkkejä: - Työkokemus ja -kokeilut pelialalta, kuten TET-harjoittelut, työssäoppimiset, oppisopimuskoulutukset ja kesätyöt. - Koulutustaustan piiriin lasketaan opinnot ammattikoulussa (datanomi), ammattikorkeakoulussa (esim. IT-tradenomi) ja yliopistossa (esim. tietotekniikan diplomi-insinööri). Kerro myös avoimen yliopiston opinnoista, työvoimakoulutuksista tai muista kursseista. - Harrastuneisuudella tarkoitetaan todennettavaa kiinnostusta pelejä ja pelinkehitystä kohtaan. Tätä voivat olla projektit GitHubissa, itse tehdyt pelit ja sovellukset tai osallistuminen kerhoihin, kilpailuihin ja workshoppeihin. Myös aktiivinen peliharrastus tai e-urheilu on hyvää pohjaa koulutukseen osallistumiselle. TIIVISTELMÄ - Ohjelmointikoulutus, jossa opit C#:n, Unityn ja pelinkehityksen taidot - Kesto: 12 viikkoa - Haku koulutukseen on auki 24.3.2022 - Koulutuksen ajankohta: 4.4.-30.6. - Mukaan valitaan 15 sopivinta hakijaa HAKEMINEN Hakemisessa on kaksi vaihetta: 1) Hakemus TE-toimiston järjestelmässä Hakeaksesi koulutukseen sinun on täytettävä hakemus TE-palveluiden Oma asiointi -verkkopalvelussa. Koulutuksen koodi on 704997 2) Hakemus Buutti Educationille https://buuttiedu.com/tyonhakijalle/buutti-game-dev-academy/ LISÄTIETOA Susanna Juusola etunimi.sukunimi@buutti.com +358 45 783 22786
Närmaste tidpunkt:
Onsdag 29.6.2022 kl. 9:00 - 16:00
Övriga tidpunkter:
Evenemangets hemsida:
https://buuttiedu.com/tyonhakijalle/buutti-game-dev-academy/
Prisinformation:
Avgiftsfritt evenemang
Arrangör:
Buutti
Teknologiantie 2B6
90590 Oulu
Webbplats: http://buutti.com
Plats för evenemanget:
Finland
Kurser och utbildningar
Buutti Game Dev Academy Game Dev Academyssa opit pelinkehityksen C#:n ja Unityn avulla. Koulutuksen jälkeen voit tehdä trainee-tason töitä. Haluatko uran pelialalla? Onko unelmatyöpaikkasi suuressa kansaivälisessä peliyhtiössä tai haluatko luoda mahtavia pelejä pienellä tiimillä? Molemmat ovat upeita uravalintoja, mutta miten niihin pääsee? Buutin peliohjelmointikoulutus antaa sinulle oikeat taidot ja tiedot tavoitteeseesi pääsemiseen. Buutti Game Dev Academy on Pohjanmaan TE-toimiston ja Buutti Oy:n ohjelmointikoulutus, jossa opit pelikehittäjäksi. Saat perustaidot niin C#-ohjelmoinnissa, Unityssa kuin kenttäsuunnittelussakin. Koulutuksen aikana opitaan ohjelmoinnin Scrum-ryhmätyön käytänteet, joita soveltaen toteutetaan ja julkaistaan peli. Buutin koulutuksessa saat aina runsaasti henkilökohtaista ohjausta. Valmennus sopii sinulle, jos haluat työllistyä pelikehittäjäksi. Innostuneisuutta voi osoittaa esimerkiksi oman harrastuneisuuden, koulutuksen tai työelämän kautta. Tässä koulutuksessa huomioidaan erityisesti omat peliprojektit ja muu peleihin liittyvä harrastus. Koulutuksen jälkeen sinulla on hyvät eväät hakea jatko-opintoihin IT-alalle tai työskennellä trainee-tason pelikehittäjänä useissa alan organisaatiossa. Tuleva työnimikkeesi voi olla esimerkiksi peliohjelmoija, pelikehittäjä, C#-ohjelmoija, pelisuunnittelija, game developer tai Unity developer. MISSÄ? Koulutus toteutetaan koronatilanteen salliessa lähiopetuksena Vaasassa. Tarkempi sijainti ilmoitetaan myöhemmin. MIKÄ ON UNITY? Unity on maailmanlaajuisesti suosittu pelinkehityksen työkalu ja pelimoottori. Sen hallittuasi voit osallistua kaikkeen yhden hengen peliprojekteista valtaviin suuryritysten peleihin. Unityn hallinta antaa eväät myös muiden pelinrakennustyökalujen hallintaan. Unitylla kehitettyjä pelejä ovat esimerkiksi: My Summer Car, Hollow Knight, Cities Skylines, Fall Guys ja Genshin Impact. PÄÄSEEKÖ KOULUTUKSEN AVULLA TÖIHIN? Osaavista ohjelmoijista on huutava pula. Myös peliyritykset etsivät joukkoonsa jatkuvasti uusia tekijöitä, ja C# sekä Unity-taidot ovat arvostettua osaamista. Pelinkehityksen lisäksi Game Dev Academyn antamalla C#- ja ohjelmointiosaamisella voi työllistyä myös muihin ohjelmointitehtäviin. Näiden taitojen hallitsijalla on hyvät valmiudet trainee-tason tehtäviin. Jokaiselle koulutukseen osallistujalle luodaan lopuksi yksilölliset jatkosuunnitelmat, joissa voi olla mukana monenlaisia vaihtoehtoja, kuten jatko-opintoja, omien pelien kehitystä tai työnhakua alalta. Suunnitelman lopullinen sisältö riippuu osallistujan lähtötasosta, oppimisen tavoista ja uratoiveista. KEITÄ KOULUTTAJAT OVAT? Game Dev Academyn pääkouluttajan toimii Perttu Tuovinen. Hän on ohjelmistokehittäjä ja kouluttaja, joka on vetänyt useita Buutin ohjelmointikoulutuksia vuodesta 2019 lähtien. Vapaa-ajallaan Perttu suunnittelee ja koodailee itsekin pelejä, joista uusin julkaistaan Steamissa. MITEN BUUTILLA OPITAAN? Koulutuksemme ovat yhdistelmä tarkkaan valittuja teoriaopintoja, käytännön harjoituksia ja henkilökohtaista ohjausta. Teorialuennoilla opitaan asioiden laajempi yhteys ja luodaan pohja käytännön osaamiselle. Opit laitetaan käyttöön tiimeissä tehtävissä harjoituksissa, joissa saat arvokasta kokemusta asioiden toteuttamisesta. Edistymistä seurataan ja ongelmia ratkotaan viikottaisissa henkilökohtaisissa keskusteluissa pääkouluttajan kanssa. Et joudu missään vaiheessa pähkäilemään asioita yksin, vaan tuki on aina saatavilla. KOULUTUKSEN SISÄLTÖ Buutti Game Dev Academy on ohjelmointipainotteinen pelikoulutus. Asioita katsotaan C#-ohjelmoinnin näkökulmasta, joten käteesi jää arvostettua ja monipuolisesti hyödynnettävää osaamista. Varsinaisista pelityökaluista tutuksi tulee Unity, josta opitaan sekä 2D- että 3D-pelien kehitys. Unityn ja C#:n osaaminen antaa vahvan pohjan oppia muitakin pelinrakennuksen työkaluja ja ympäristöjä, joten koulutuksen antama taito on sovellettavissa useissa eri alan yrityksissä ja jatkokoulutuksessa. Koulutukseen sisältyy myös useita pelialan ammattilaisten vierailuja. Saat kuulla suomalaisista peliprojekteista ja uratarinoista alalla. KOULUTUKSEN OHJELMA Osa 1: perusteet - Luentoja ja ohjelmointiharjoituksia - Unityn perusteet - C#:n perusteet Osa 2: projektityöskentely - Vähemmän luentoja, enemmän käytännön harjoituksia - Syvemmälle C#:iin ja Unityyn - Pelisuunnittelu ja muut työkalut - Pelin luominen ryhmätyönä Osa 3: tiimityöskentely - Ei luentoja, pelkästään tiimiprojektin tekemistä - Scrum-tiimityö - Pelin saaminen valmiiksi ja julkaisu SOPIIKO BUUTTI GAME DEV ACADEMY SINULLE? Pelialalla tarvitaan monenlaisia osaajia. Jos tunnistat itsesi jostain näistä, kannattaa hakea mukaan koulutukseen: - Olet kiinnostunut ongelmanratkaisusta: ratkot huviksesi Sudokuja, Picrosseja tai Wordleja. - Tykkäät jäsennellä ajatuksiasi: keräät musiikkia soittolistoihin, laputat maustepurkkisi ja erittelet matkatavarasi Excel-taulukkoon. - Pelaat videopelejä – oli ne sitten tietokone-, konsoli- tai mobiilipelejä – ja olet kiinnostunut kurkkaamaan, mitä niiden pinnan alla tapahtuu. - Tykkäät luovasta tekemisestä, kuten piirtämisestä, kirjoittamisesta, rakentelusta, neulomisesta, koodaamisesta, kokkailusta tai musisoimisesta. Koulutukseen valitaan alle kaiken ikäisiä TE-toimiston asiakkaita, joilla on kiinnostusta pelialaan joko aiempien opintojen tai harrastuneisuuden kautta. Kokemuksen piiriin lasketaan kaikenlainen ohjelmointiin liittyvä puuhastelu, joten muista mainita niistä hakemuksessasi. Tässä esimerkkejä: - Työkokemus ja -kokeilut pelialalta, kuten TET-harjoittelut, työssäoppimiset, oppisopimuskoulutukset ja kesätyöt. - Koulutustaustan piiriin lasketaan opinnot ammattikoulussa (datanomi), ammattikorkeakoulussa (esim. IT-tradenomi) ja yliopistossa (esim. tietotekniikan diplomi-insinööri). Kerro myös avoimen yliopiston opinnoista, työvoimakoulutuksista tai muista kursseista. - Harrastuneisuudella tarkoitetaan todennettavaa kiinnostusta pelejä ja pelinkehitystä kohtaan. Tätä voivat olla projektit GitHubissa, itse tehdyt pelit ja sovellukset tai osallistuminen kerhoihin, kilpailuihin ja workshoppeihin. Myös aktiivinen peliharrastus tai e-urheilu on hyvää pohjaa koulutukseen osallistumiselle. TIIVISTELMÄ - Ohjelmointikoulutus, jossa opit C#:n, Unityn ja pelinkehityksen taidot - Kesto: 12 viikkoa - Haku koulutukseen on auki 24.3.2022 - Koulutuksen ajankohta: 4.4.-30.6. - Mukaan valitaan 15 sopivinta hakijaa HAKEMINEN Hakemisessa on kaksi vaihetta: 1) Hakemus TE-toimiston järjestelmässä Hakeaksesi koulutukseen sinun on täytettävä hakemus TE-palveluiden Oma asiointi -verkkopalvelussa. Koulutuksen koodi on 704997 2) Hakemus Buutti Educationille https://buuttiedu.com/tyonhakijalle/buutti-game-dev-academy/ LISÄTIETOA Susanna Juusola etunimi.sukunimi@buutti.com +358 45 783 22786
Närmaste tidpunkt:
Onsdag 29.6.2022 kl. 9:00 - 16:00
Övriga tidpunkter:
Evenemangets hemsida:
https://buuttiedu.com/tyonhakijalle/buutti-game-dev-academy/
Prisinformation:
Avgiftsfritt evenemang
Arrangör:
Buutti
Teknologiantie 2B6
90590 Oulu
Webbplats: http://buutti.com
Plats för evenemanget:
Finland
Anmäl evenemanget som osakligt