Information

Välkommen till Österbottens evenemangskalender!

Österbottens evenemangskalender består av två separata delar:

  1. Den offentliga delen visar evenemangen i landskapet Österbotten. Det är avgiftsfritt att använda sig av sökfunktionen och det kräver inte registrering.
  2. Hanteringssystemet ger dig möjligheten att skriva in dina egna evenemang och publicera dem i evenemangskalendern. Det är avgiftsfritt att publicera evenemang i kalendern, men det kräver att du registrerar dig som arrangör. Evenemangen bör vara öppna för allmänheten och de bör arrangeras i landskapet Österbotten.

De uppgifter som skrivits in i kalendern syns automatiskt i Österbottens evenemangskalender på adressen events.osterbotten.fi. I tillägg syns evenemangen på följande sidor:

Landskaps- och regionportalerna:

Kommunernas webbplatser:

Massmedia:

  • HSS Medias (tidningarna Vasabladet, ÖT, Sydösterbotten) evenemangskalender

Övriga webbplatser i samarbete med events.osterbotten.fi:

Kalendern kan användas av alla evenemangsarrangörer i Österbotten. Du kan förutom spara evenemang i kalendern även använda dig av den på din webbplats. Kalenderns sökfunktion kan integreras i webbplatsen, alternativt kan evenemangen skrivas ut på sidan i form av flöden. Du kan också ta i bruk din egen kalender på basen av kommun eller tema och på så sätt välja vilken typ av evenemang du vill ska synas på webbplatsen.

Vid frågor kontakta Österbottens förbund:  
Evenemangskalendern/Marie Sjölind
tfn 06 320 6524
e-post: portal(at)obotnia.fi

Evenemangskalendern upprätthålls av Österbottens förbund i samarbete med KulturÖsterbotten (SÖF).

Evenemangsarrangören svarar för eventuella ändringar i evenemangen.